Fagerlia musikkfestival 2022

Sommer og skoleavslutning er like rundt hjørnet, og dette kan man mellom annet feire med å få med seg musikkelevenes festivalkonserter i Aulaen på avdeling Fagerlia! Festivalen varmet opp med klassekonsert av andreklassingene onsdag 25. mai, og avsluttes med klassekonsert fra 3MU onsdag 1. juni kl 19.00, den siste klassekonserten før nye eventyr venter for avgangselevene våre. Skolekonsertene for egne elever på dagtid er gratis, klassekonsertene koster kr 200/100 – billettsalg i døra. 

Skriv ut

I tillegg til klassekonserten på onsdag, står 3MU står bak skolekonsertene som er åpne for de andre elevene på avdeling Fagerlia. Her får vi møte flere ulike band som har utarbeidet særegne konsepter:

 

Fagerliaulaen tirsdag 31. mai kl. 10.00: Supernova

Richard, Aslak og Tord

Vi inviterer dere til Supernova, en fargerik og sjangermangfoldig musikkopplevelse i skolens aula. Vår Supernova (Ikke den av Julie Bergan og Cir.cuz) er en musikalsk eksplosjon der ulike sjangrer og personligheter møtes. Teknologi er som verdensrommet; mulighetene er endeløse! Sammen med de tradisjonelle instrumentene vi alle kjenner til, skaper vi vår Supernova!

 

Fagerliaulaen tirsdag 31. mai kl. 11.30: Pocket

Eirik, Eskil og Simen

Hvorfor pocket? Det er et uttrykk innenfor musikk, som beskriver når en låt «sitter» eller «groover» eller «swinger». Denne konserten ble til fordi dette er det vi liker å spille, og dette vi ønsker å fortsette med. Vi har spilt sammen i tre år, og til høsten skal vi på samme folkehøgskole og fortsette med musikk; det gleder vi oss til! Låtvalgene i vår konsert varierer mellom jazz, bossa, jazzrock og funk. Mange raske låter altså, med fullt trøkk. Kanskje savner du en ballade? Vi har det også: Stop This Train. Vi håper å treffe mange lyttere, og ser fram til å møte dere på konsert!

 

Fagerliaulaen tirsdag 31. mai kl. 13.00: Konsert? Konsert!

Espen, Peter, Patrik, Elias

Hei, gira på konsert? Vi digger musikk, og vår konsert er en blanding av pop, ballade, rock, blues og country. Med mye gitarspill og fine melodier kan vi love en underholdende konsert med variert repertoar. Den ikoniske artisten John Mayer er vår hovedinspirasjon, og med det er det bare å glede seg! Det nærmer seg slutten av våre tre år på musikklinja, vi liker å spille sammen og vi gleder oss stort til endelig å få arrangere en kanon avslutningskonsert! Med god hjelp av Lydkjelleren, gode lærere og medelever og godt samarbeid går denne konserten fra ønsketenkning til realitet! Sees på konsert!

 

Fagerliaulaen onsdag 1. juni kl. 10.00: LOVEHEARTS

Ingrid, Nora, Rebecca, Sara
Vi er fire vokalister som lager en konsert med utgangspunkt i et evig og universelt tema, nemlig DSK - Den Store Kjærligheten, eller den vanskelige kjærligheten, eller kanskje hva-gikk-galt-kjærligheten? Vi serverer en god blanding av ballader, pop og R&B. Er dette noe du ofte hører på? Eller noe du ikke har hørt om før? Uansett, denne konserten er laget for deg! Vi lover god og avslappende stemning, og det er lov å felle en tåre om du trenger det!

 

Fagerliaulaen onsdag 1. juni kl. 11.30: 9009

Kristine, Synne, Frida, Martine

Du kjenner kanskje igjen tittelen 9009 som varekoden for smågodt på Spar? Til denne konserten har vi plukket våre favorittbiter fra repertoarhylla, og de er både sure og søte. I posen kan du finne alt fra pop og musikal, til rock og tango. Siden alle godteposer er ulike, er dette den eneste sjansen til å få en smakebit av akkurat denne blandingen. Tilbudet er begrenset, kun onsdag 1. juni kl 11.30. Løp og kjøp!

 

Påmelding til konsertene: kontakt Endre Volden eller Magnhild Tafjord, avdeling Fagerlia